6654
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6654,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

KDO SMO?

Plesno šolo vodiva Mateja Mazovec Janičijevič in Boris Janičijevič. Sva plesna učitelja z diplomo in licenco Zveze plesnih vaditeljev, učiteljev in trenerjev Slovenije z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem, med drugim sva tudi mednarodna plesna sodnika.

Odlikuje naju vrhunsko strokovno znanje, ki ga kot uradna mentorja ZPVUT ponujava tudi bodočim plesnim učiteljem. Za še učinkovitejše učenje na vajah običajno sodelujeva oba.

Že v najstniških letih sta se najini življenjski poti združili na tekmovalnih plesiščih standardnih in latinskoameriških plesov in kmalu sva se kot državna reprezentanta udeleževala največjih plesnih tekmovanj. Ko sva tekmovalno kariero zaključila kot podprvaka takratne države, nama je sodelovanje ponudil najin prvi trener Tomaž Ambrož, ki je v tistem času ustanovil prvo moderno plesno šolo v Sloveniji, Plesno šolo Urška. S franšizo sva pod istim imenom ustanovila lastno plesno šolo in Plesna šola Urška Novo mesto je bila četrt stoletja med najbolj znanimi plesnimi šolami na Dolenjskem, Beli krajini in širše. Plesna šola, ki se po novem imenuje Tančula.

Tančula