8100
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8100,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

PLESNA ŠOLA ZA OTROKE

Kaj je lepšega kot pogled na razposajene otroke? Vesel smeh in glasba sta značilnost plesnih uric za otroke. Otrokom na Tančulinih plesnih vajah ni nikoli dolgčas. Veseli so vsakega novega prijatelja. Tudi otroci, morda oni še najbolj, si zaslužijo spoznati svet zabave in lepote, ki ga ponuja ples. Skozi igro in zabavo, ob glasbi, ki je namenjena prav njim, se naučijo osnovnih prvin plesa: koordinacije, gibalnih spretnosti, prostorske orientacije, sodelovanja s parom in skupino, socializacije in komunikacije, obvladovanja osnovnih in zapletenejših koračnih in gibalnih vzorcev itd. Vse to je dobra popotnica za psihofizični razvoj otroka, kot tudi za resnejše ukvarjanje s plesno umetnostjo ali športom.

PROGRAM:

 

Predšolski otroci: Malčki plešejo malo drugače kot odrasli. Zanje je oponašanje muce, slona, klovna ali čarovnika ob zvoku primerne glasbene spremljave pomembnejše kot valček. Tega prepuščajo odraslim. Raje imajo svoje plesne igre. Plesna pripravnica je namenjena predšolskim otrokom od četrtega leta starosti dalje. Zanje smo pripravili izviren program pod geslom  OD IGRE DO PLESA.

POP program: šolarje zabavamo ob učenju popularnih plesov in plesnih zvrsti, hkrati poskrbimo za široko paleto plesnih spretnosti v paru in skupini. Otroci spoznajo različne plesne zvrsti in tehnike in pridobijo znanja, ki jim bodo v življenju odpirala obzorja.

Otroci in ples